Ķīniešu krosovers FAW Bestune T77 ienāk Vecās pasaules tirgū. Modelis tiks pārdots divos aprīkojuma līmeņos, kas lepojas ar diezgan patīkamu tehnisko aprīkojumu un salona apdari. Tomēr galu galā tika nolemts eksportēt uz Eiropu tikai augstākās klases SUV konfigurācijas, bet “bāze” paliek viņu dzimtajā Kita.
Zem tikko cepta krosovera pārsega mūs sagaida gluži parasta benzīna spēka agregātu līnija ar vidējo jaudu 150 ZS. Šie motori ir atšķaidīti ar pāris dīzeļdzinējiem, kuriem ir nedaudz lielāka atdeve griezes momenta ziņā. Visi dzinēji lieliski darbojas ar sešpakāpju manuālo vai rezerves BorgWarner robotu.

Automašīnas izskats atgādina labākos Āzijas žanra pārstāvjus, lai gan tai ir arī savi atradumi. Kopumā tas izskatās diezgan brutāli, ar ko Ķīnas autoražotājiem patīk lielīties.
Salonā pircējus gaida multimediju sistēma, apsildāmi ādas sēdekļi, daudzfunkcionāla stūre ar pogām, kā arī divu zonu klimata kontrole priekšējai sēdekļu rindai. Kopumā tas ir standarta opciju komplekts mūsu laika vidējam SUV. Nu nevajag vairāk par cenu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Visvairāk apspriestie raksti